spons

Att alltid ha fräscht smink i din sminkväska är ett måste. Även smink kan bli för gammalt. Så se till att regelbundet rensa ut bland ditt smink och köp nytt vid behov. Du som är ute efter bra smink, med hög kvalitet till bästa pris, du ska definitivt satsa på att köpa smink från GOSH. Det kan du göra på https://gosh.se/. När det gäller GOSH smink så har du mycket att välja mellan! Dessutom kan du med fördel passa på att köpa hårvårdsprodukter, hudvårdsprodukter och parfym.

Vad för smink bör du ha i din sminkväska?

Vad för typ av smink du bör ha i din sminkväska, det beror ju så klart på hur du brukar sminka dig och hur ofta. Men det kan alltid vara bra att satsa på en viss del basprodukter så att säga. Det så att du kan göra en bra sminkning för olika tillfällen.

Det du bör göra, det är att satsa på GOSH smink så som foundation, concealer och puder. Fördelen att ha en foundation är att med den kan du dölja problemhy. Med en concealer kan du också dölja olika problem så som akne, röda fläckar, mörka ringar under ögon och så vidare. Pudret är bra för att fixera.

Ha även bronzer, rouge och highlighter i din sminkväska. Fyll även på med en bra ögonskuggepalett, eyeliner och kajal. Satsa även på att ha en bra mascara samt någon form av brynprodukt. Det är inte heller fel att ha ett läppstift eller ett läppglans.

Med dessa basprodukter kan du enkelt få till en bra sminkning, både till vardag och fest. Sedan kan du fylla på med mer GOSH smink efter behov. Det kan ju bland annat vara bra att ha olika primers, snygga nagellack och så vidare.

Sminkborstar och andra verktyg

För att kunna applicerar olika sorters smink, så är det ju bra att även satsa på sminkborstar samt andra verktyg och applikatorer. En viktig sak är att välja rätt borste till rätt produkt. Är det blöta produkter, så som flytande eller krämform, använd borstar i syntet. Sminkborstar i äkta hår kan nämligen brytas av.

Dessa sminkborstar bör du satsa på:

  • 1 foundationborste eller en makeupsvamp
  • 1 concealerborste
  • 1–2 borstar till rouge/bronzer/highlight/contour 
  • 1–2 borstar för ögonskugga
  • 1 dubbelsidig borste till ögonbrynen

Det kan även vara bra att satsa på en läppensel. Tänk även på att du bör ta hand om och tvätta dina penslar då och då. Det för att de ska hålla längre.

Sminkväskan bör hållas ren

Som vi nämnde tidigare, så bör du ju uppdatera sminkväskan ibland och rensa ut gammalt smink. Men du bör även se till att då och då tvätta eller torka ur själva sminkväskan. Det så att den inte blir smutsig av restprodukter som råkar falla ner i den. Dina borstar, de bör du inte förvara i din sminkväska. De mår bäst av att få stå i en burk, med borsten uppåt. Annars kan de förstöras genom att ligga nerklämda!

Du kanske också gillar:

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.