Vi är ett litet team bestående av tre flickvänner som har känt varandra sedan barndomen. Vi har vuxit upp sida vid sida och har sedan vi var små drömt om att vara självständiga tjejer som kunde skapa en unik plats för andra. Med Reggaeton har vår barndomsdröm gått i uppfyllelse och idag har vi en stor skara unika följare. Den här sidan skriver om allt från mode till de senaste verktygen. Läs vidare och lära känna oss bättre.


kvinde sidder på kontor
kvinde sidder ved computeren
kvinde smiler

Elisa är 26 år och har en magisterexamen i mode och design. Elisa tycker om att blogga och skriva om de senaste trenderna inom mode, så du är alltid uppdaterad om de senaste trenderna.

Maja är 24 år och har en kandidatexamen i journalistik. Maja är mycket aktiv, varför hon också älskar att skriva inlägg om aktiviteter och upplevelser som du kan göra med dina nära och kära.

Line är 27 år och har en magisterexamen i ekonomi och finans. Line är bra på siffror och ekonomi, vilket är anledningen till att hon är den främsta drivkraften bakom vår post, som handlar om vad som händer runt om i världen när det gäller ekonomi och ekonomi.